Šta se to dešava u Branka Bajića u Novom Sadu?

share on:

Kako za Vas biramo samo ono za šta smatramo da je kvalitetno i vredno vaše pažnje. Želimo da vam predstavimo akciju koju trenutno ima laboratorija krvi  Polars Lab.

Naime, povodom svetskog dana hrane koji se obeležavao 16.oktobra , laboratorija krvi iz Novog Sada Polaris Lab je ponudio popust od 25 % na test na Intoeranciju na hranu.

Postoje li razlike među nama? Da li je moguće da je ista zdravstveno ispravna namirnica nekom od nas izvor snage, a nekom uzrok bolesti? Da.

TEST NA INTOLERANCIJU NA HRANU U POLARISLABU

Šta on jeste:

Imunohemijski test na prisustvo imunoglobulina iz klase IgG4 na na 40 osnovnih namirnica , u upotrebi na našem području.

Šta on nije:

Rezultat dobijen softverski, a na osnovu podataka koji nikako ne mogu obezbediti jedino merodavne podatke iz uzorka krvi

Test na više stotina različitih namirnica u jednom kitu.

Ovo nije test Vaše inteligencije niti lakovernosti . Iz tog razloga ne može imati nižu cenu za navedenu uslugu , niti može obuhvatati ono sto je tehnički laboratorijski nemoguće

Nije preporuka ishrane po krvnim grupama . O tome imate literaturu ukoliko ste uvereni da se tu nalaze svi odgovori o ishrani.

Zašto uraditi test u Polarislabu?

Zato što će iz Vašeg jedinstvenog uzorka krvi izaći jedinstveni odgovor na prisustvo IgG4 u Vašoj krvi i biti odštampan na 25 strana.

Zato što imamo pozitivna iskustva , svoja i svojih pacijenata nakon promena u načinu ishrane po rezultatima ovog testa.

Zato što u cenu ulazi i konsultacija sa odgovorima na sva Vaša pitanja, individualno , kao i na besplatnim predavanjima ponedeljkom od 18h.

Zato što zajedno pratimo promene koje će nastati u Vašem stanju nakon promene ishrane , zato što izdavanjem rezultata mi nismo završili svoj posao.

Zato što Polarislab nije samo laboratorijska ustanova nego i mesto na kom je Vaš lekar uvek tu za Vas.

☎️ +381 21/30-28-931
📱+381 60 /7652 744
Branka Bajića 78, Novi Sad

 

Autor: explorenovisad.rs/pr tekst