Svečano otvoren TC Promenada

share on:

Nakon višemesečnih radova novi tržni centar “Promenada” otvorio je svoja vrata danas u 13 časova na Bulevaru oslobođenja 119.

U TC Promenada predstavio se veliki broj modnih brendova, a njihovu ponudu upotpunjava i zabavni program, kao i ugostiteljski objekti, i to na četiri nivoa.

Neki od brendova koji su otvorili svoja vrata na današnjem svečanom otvaranju su:

Konačan spisak brendova je zaista veliki počevši od velikih ime iz Inditex grupe (Zara, , Stradivarius, Bershka, Pull & Bear) potom tu su, Tom Tailor, LC Waikiki, Calzedonia, Lisca i mnoga druga poznata imena.

Tu je i pregršt sportskih brendova: Nike, Adidas, Sport Vision, Intersport, Beosport, Planeta Sport, Under Armour, Cropp.

Ovo je spisak popusta na dan otvaranja Promenade

Potpuni ugođaj boravaka u Promenadi daće i kafići. Loft, Modena i Brunch, a tu su još i Sushi Bar, Carbici. Walter, Restoran 88, ali i poznati svetski brendovi poput KFC-a i MCDonaldsa, za zabavu tu su biokop, kazino, dečja igraonica itd, a naravno tu je i tereretana PRO.

Kako je najavljeno otvaranje Cineplexx Promenada bice upriličeno u 19 časova,na kome će prisustvovati ekipa filma Južni Vetar. Prisutni građani će moci da kupe ulaznice u 19 časova i imaće priliku da se druže sa glumcima ovog mega popularnog filma.

Od sada je aktivan i zvaničan sajt sa svim bitnim informacijama, na adresi PROMENADANOVISAD.RS

Autor: explorenovisad.rs