Trajno rešenje večite dileme: Laserska epilacija vratiće vam osmeh na lice

share on:

Godinama sam u ovom poslu. Čitavu deceniju svog života posvetila sam ženama i brizi o njihovom licu i telu. Problemi zbog kojih su najčešće dolazile i na moja vrata kucale brojni su i raznovrsni, ali na moje iznenađenje, ispostavilo se da ono što ih u najvećoj meri muči, zbog čega su očajne i sasvim nesigurne, jesu ni manje ni više nego neželjene dlačice.

Budući da sam i sama žena i da najbolje razumem agoniju u kojoj se nalaze, nastojim da svojim klijentkinjama pružim sve što je potrebno kako bi se ponovo dobro osećale u svojoj koži. Upravo zbog toga od prošle godine u ponudi našeg Sože beauty salona lepote imamo i lasersku epilaciju najnovijim SHR aparatima. Dozvolite mi da vam predočim sve prednosti ovog vida trajnog uklanjanja dlačica, možda uvidite da je upravo to ono što je i vama potrebno.

Nema laži, nema prevare

Biću sasvim transparentna – ne postoji mogućnost da odstranite baš svaki folikul dlake sa svog tela. Laserskom epilacijom uklonićete 80-90% tamnih dlačica. Ono što preostane vrlo verovatno da nećete ni primećivati, budući da se tu najčešće radi o sasvim svetlim ili čak belim maljama, ali ukoliko vam smetaju tu je metoda elektrolize koja će ih, jednu po jednu, sasvim dokrajčiti.

Važno je da znate da je laser sasvim bezbedna, neinvazivna metoda epilacije koja neće ostaviti nikakve posledice na vašem telu, niti će na bilo koji način negativno i nepovoljno uticati na vaše zdravlje. Radi na principu svetlosnog snopa koji prodire nekoliko milimetara pod kožu i uništava dlačicu u samom korenu. E sad, ako ste se pitali ili pribojavali, da, postoji mogućnost da u trenutku emitovanja svetlosnih zraka i njihovog kontakta sa folikulom dlake osetite blago peckanje, ali to u mnogome zavisi od vaše lične tolerancije na bol i samog subjektivnog osećaja. Dakle može da se desi ali i ne mora.

Dlaka – najveći ženski neprijatelj

Način života koji danas živimo a koji implicira prisustvo stresa kao našeg vernog saputnika, hrana prepuna hormona, genetika te izvesni zdravstveni problemi poput policističnih jajnika koji su veoma česti kod pripadnica lepšeg pola, doveli su do toga da maljavost postane estetski problem broj jedan među ženskom populacijom.

Sasvim mlade devojke, žene u 30-im, ali i one u zrelim godinama slomljene su i poražene činjenicom da im tamne dlačice niču iznad usana, na bradi, vratu, zulufima, dekolteu… Kroz razgovor sa njima shvatila sam da bez obzira na to što ih u kontinuitetu uklanjaju najrazličitijim metodama depilacije, pa one gotovo nikada nisu ni vidljive, samo postojanje tih malja, činjenica da su tu i da se iznova i iznova vraćaju čini ih beskrajno nerećnim. Krade im ženstvenost, donosi sumnju i nesigurnost, čini da se osećaju manje vrednim, muškobanjastim, a neretko ih i sasvim deprimira.

Pripremite se za laser

Ukoliko prepoznajete sebe u njima, odlučite se za ovaj korak i posetite nas. Nećete se pokajati. Garantujemo vam da ćete biti presrećni kada shvatite da je vaša koža, na mestima na kojima to želite, besprekorno glatka i nežna. Ali imajte u vidu da je pre prvog tretmana potrebno da mesec dana dlačice uklanjate isključivo brijačem ili depil-kremema, i da se za to vreme ne izlažete suncu niti solarijumu. Jesen je baš zbog toga idealno vreme za ovaj poduhvat.

Takođe, znajte i da je potrebno jednu regiju tretirati pet do šest puta u razmaku od četiri do 12 nedelja, kako bi se postigao najbolji mogući efekat, te da će dlačice posle nekog vremena početi same da ispadaju. Veoma je važno da ih nikada više, nakon trajne epilacije ne čupate iz korena, nijednom metodom depilacije (vosak, pinceta, pasta, električni epilator strogo su zabranjeni), jer ćete na taj način poništiti dejstvo lasera i oslabljenu dlaku ponovo ojačati.

Vreme je za novi početak

Koža nakon tretmana može biti blago crvena i osetljiva na dodir, pa je najbolje umiriti je hladnom vodom ili kremom na bazi pantenola, ali izbegavajte sve parfimisane pomade i druge kozmetičke preparate najmanje 24 sata. Ne izlažite se suncu i UV lampama kako koža na mestu tretmana ne bi dobila hiperpigmentovane mrlje, i to je to. Po isteku poslednjeg tretmana poželjno bi bilo da jednom do dva puta godišnje dođete na takozvano održavanje, kako bi potencijalno izvirivanje poneke vlasi bilo sasvim onemogućeno.

Sada konačno možete da se opustite i zadovoljno osmehnete jer dlačica više nema. Vreme je da vratite svoje samopouzdanje, ali i da uvidite da ovaj, sada već rešeni problem nije bio vredan tolike nesigurnosti i očajanja. Lepi ste i ženstveni uprkos i u inat dosadnim dlačicama.

Uz nas lepota je večna

Ukoliko budete zadovoljni rezultatom trajne epilacije regije koja vas je najviše mučila, imajte na umu da u našoj ponuti postoji opcija i laserskog uklanjanja malja celog tela i lici. Ipak, ukoliko ste u drugom stanju ili dojite, imate ožiljke, tetovaže, opekotine ili neke druge promene na koži ne prepeoručujemo vam da se upuštate u ovaj poduhvat.

O nama i našim tretmanima možete saznati više na sajtu Sože beauty, na našoj Facebook stranici ili nas kontaktirati na broj telefona 065/8887693.

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice, te vas ugostiti u našem toplom kutku koji se nalazi u ulici Petra Drapšina 55, u Novom Sadu.

Sa nestrpljenjem čekamo da nam se javite.

Vaša Ženja Trbojević

 

PR TEKST


Parse error: syntax error, unexpected '.', expecting '&' or variable (T_VARIABLE) in /home/exploren/public_html/wp-content/plugins/ad-inserter/includes/agent/Agent.php on line 357