Vreme za Mene − salon za negu lica i tela po svačijoj meri

share on:

Ako ste oduvek želeli savršenu figuru i besprekornu kožu lica koja će uvek izgledati sveže i podmlađeno, salon za negu tela „Vreme za mene“, pravo je mesto za Vas. Salon „Vreme za mene“ bavi se oblikovanjem i reoblikovanjem tela, ali na jedan veoma poseban način. Za razliku od mnogih sličnih salona u Novom Sadu, „Vreme za mene“ će Vam ponuditi širok spektar tretmana koji ubrzavaju mršavljenje i oblikuju vaše telo, koji će biti primenjivani u kombinaciji najpogodnijoj za potrebe vašeg tela.

U salonu “Vreme za mene“, dočekaće Vas ljubazno osoblje i stručni saradnik koji će, uvažavajući Vaše želje, preporučiti vrstu, kombinaciju i broj tretmana za postizanje željenog rezultata. Ono što ovaj novosadski salon ističe od ostalih, nalazi se i u samom imenu salona, a to je upravo ono neko Vaše vreme koje želite da izdvojite za sebe.

Prilikom Vašeg tretmana osećaćete se kao da ste u najprijatnijoj oazi mira, budući da svaki klijent ima svoju privatnost i potpunu posvećenost stručnog osoblja. Svako treba da odvoji vreme za sebe i negu svog tela. Ukoliko volite svoje telo i radite na tome da ga učinite još lepšim, spoj iskustva, znanja i vrhunske opreme u salonu “Vreme za mene“ omogući će Vam vidljive rezultate već nakon prvog tretmana i to po veoma pristupačnim cenama.

 

U ponudi salona „Vreme za mene“ nalazi se širok spektar tretmana za negu lica kao što su: Mezoterapija lica bez igala, Oxygen tretman, Papaya tretman. Mezoterapija je tretman koji će osvežiti, podmladiti, hidrirati i zategnuti kožu lica, vrata i dekoltea, ali takođe i smanjiti bore oko očiju, ustа, na vrаtu, čelu, odnosno celom licu.

Kada su u pitanju tretmani tela, salon „Vreme za mene“ je tu zaista bez premca u svojoj ponudi, pa ćete tako u skladu sa potrebama vašeg tela imati mogućnost da, između ostalih tretmana, probate i Ultra Contour Touchultrazvučnu kavitaciju, RF Lifting, RF Vakum, presoterapiju, elektrostimulaciju, lipo laser, kao i mezoterapiju bez igala. Na web starnici salona „Vreme za mene“  možete pronaći više informacija o samim tretmaninma.

Još jedna od sjajnih karakteristika ovog salona jeste što ne postoji fiksni cenovnik tretmana, već se cena formira nakon besplatnih konsultacija, na kojima se definiše individualni program tretmana sa ciljem postizanja željenih rezultata u najkraćem vremenskom intervalu. Zato budite slobodni da posetite ovaj predivan novosadski salon lepote na adresi Đorđa Nikšića Johana 20, i uverite se i sami u delotvornost tretmana.

Programi su individualni i zavise od raznih faktora: građe tela, količine viška, starosti i tvrdoće viška, kao i reakcije organizma na tretmane. Zato se tretmani kreiraju ponaosob za svakog. Stručno osoblje salona će za Vas kreirati najdelotvorniju i najpovoljniju kombinaciju tretmana jer su rezultati samo u tom slučaju zagarantovani.  Tretmani traju od 90 do 180 minuta, i obavljaju se jedanput – dva puta nedeljno.

U salonu su svakog meseca u toku razne AKCIJE kao što su Anticelulit 31 dan (Intenzivni anticelulit program koji kombinuje 5 različitih aparata kojima se tope masne naslage, ubrzava metabolizam i uklanja celulit jednom zauvek) po ceni od  1.000 dinara po danu i važži ukoliko uplatite celokupan program.. Akcija 10+2 tretmana GRATIS, 6+1 tretman GRATIS, kao i Mezoterapija kiseoničnim serumima + Oxygen tretman za samo 3500 rsd.

Ukoliko ste rešili da nagradite sebe tretmanom lica ili tela u salonu „Vreme za mene“, besplatne konsultacije možete zakazati pozivom na broj (+381) 064/327-60-69. Budite sigurni da ćete zajedno sa stručnim osobljem pronaći najbolji način, vrstu, kombinaciju i broj tretmana koji će Vas i Vaše telo dovesti do željenog cilja.

Za više informacija možete posetiti Facebook stranici  salona „Vreme za mene“ i pogledati iskustva, kao i fotografije pre i posle tretmana, koje su pravi dokaz efikasnosti tretmana.

Iskoristite svoje vreme da  budete zdravi, lepi, vitki, nasmejani i zadovoljni svojim izgledom, a pravi način da to postignete je da Vaše vreme za negu provedete u salonu „Vreme za mene“.

 

Salon za negu tela „Vreme za mene“                                                                                                      Đorđa Nikšića Johana 20, Novi Sad                                                                                                      Telefon za zakazivanje konsultacija i tretmana (+381) 064/327-60-69.

 

Autor: explorenovisad.rs/ PR tekst