Werkštat craft concept store

share on:

Werkštat craft concept store nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u podgrađu Petrovaradinske tvrđave. Ukoliko se uputite peške ka tvrđavi nemoguće je zaobići monumentale građevine s kraja 18. i početka 19. veka gde se u jednoj od njih smestio Werkštat sa željom da turistima ali i našim sugrađanima ponudi nešto lepo i originalno.

Ovaj koncept karakterističan je po tome što objedinjuje zanatsku, umetničku i dizajnersku ponudu visokokvalitetnih proizvoda isključivo lokalnih umetnika i dizajnera.

U ponudi se nalazi suvenirski program koji čine ručno oslikani magneti, šolje, činije i ukrasi, različite majice sa pečatom Novog Sada i Petrovaradina, umetničke slike i autorske fotografije. Pored toga tu su originalni i unikatni komadi nakita od drveta, metala, kože i porcelana.

Ponudu krase i dizajnerski modni dodaci kao što su šaljivi bedževi, unikatne torbe, novčanici, kao i različiti komadi odeće, što omogućava svakome da pronađe za sebe nešto autentično i kvalitetno.

Ovo je mesto gde možete da predahnete od šetnje, informišete se i prelistate knjige o kulturno istorijskom nasleđu Novog Sada, porazgovarate, a možda i odaberete neki poklon za sebe ili za drage osobe. Nemojte propustiti da prilikom posete Novom Sadu i Petrovaradinu svratite i u Werkštat.

pr tekst