Restoran Fontana

O nama

Restoran Fontana se nalazi u starom jezgru Novog Sada u ulici Nikole Pašića u blizini istorijskih znamenitosti, pesačke zone i centralnog gradskog trga. Idealna lokacija, prijatan enterijer i bašta puna zelenila sa fontanom ovaj restoran čini izuzetnim i jedinstvenim.

U okviru objekta, osim sale za ručak i večeru, nalazi se kafić gde mozete popiti kafu i razna bezalkoholna i alkoholna pića. Restoran pruža na raspolaganje zasebnu svečanu salu (kapaciteta do 220 zvanica) za razne vrste proslava (svadbe,krštenja,rođendane) kao iposlovne sastanke i seminare. Za proslave rođendana, svadbi, punoletstva koncipiranih kao žurke sa DJ-om, možete odabrati klub-diskoteku u prostoriji ispod restorana.

Meni je koncipiran na tradicionalnim specijalitetima kao i jelima internacionalne kuhinje. Kod nas možete probati razna predjela, supe i čorbe, jela od različitih vrsta mesa i ribe, povrća kao i ukusnih poslastica.

Iako je ovo restoran sa velikom tradicijom (radi od 1987. godine) kroz godine poslovanja unosimo moderne tokove u enterijeru i gastronomiji. Hedonistički doživljaj idealnog spoja bogate i raznovrsne kuhinje, vina i jedinstvenog ambijenta učinice da uživate svim čulima.

Za više informacija predlažemo da posetite i njihovu internet prezentaciju Restoran Fontana