Stevča soul food

Dobrodošli u Stevču!

“Stevča soul food” je počeo sa radom 2010. Sa željom da mušterijama ponudimo više od ukusne brze hrane, postavili smo novi koncept fast food + ekspres restoran. Ponuda je obogaćena pažljivom selekcijom kuvanih jela po čuvenim domaćim receptima. Naš meni namenjen je onima koji imaju potrebu za brzom, zdravom i ukusnom hranom.

 

Mirisi dobre kuhinje

Svakog dana u ponudi ekspres restorana je više kuvanih jela, pripremljenih po tradicionalnim srpskim receptima. U ponudi su supe i potaži od povrća, veliki izbor glavnih jela i selekcija priloga i osvežavajućih salata. Zaštitni znak našeg restorana su velike porcije i topla hrana koja se puši na posluženom tanjiru.

 

Stevča Soul Food favorit

Zvezda naše Fast food ponude je zasigurno Čizburger sa 100% goveđeg mesa, sirom koji se topi i hrskavom iceberg salatom. Tajni sastojak koji nosi čaroliju ovog jedinstvenog čizburgera je specijalni soul food sos.

 

Uvek sveže i zdravo

Ljubiteljima piletine obavezno preporučujemo salatu Polo, koja je istovremeno hranljiv, ali lagan obrok i brz način da nadoknadite izgubljenu energiju sa feta sirom, salatom i paradajzom.

 

Slatki momenti

Za kraj, tu su i slatke palačinke, prste da poližeš. A mogu da budu i za početak, u slanoj varijanti. Uz brojne priloge, odnosno namaze dopuštamo i vama da kreirate omiljenu kombinaciju ukusa.

 

Prijatno!

 

U prijatnom i živahnom ambijentu našeg restorana možete doručkovati, ručati ili večerati. Takođe, sva jela koja su u ponudi našeg menija, možete telefonom poručiti na kućnu adresu.

Naša odgovorna i brza dostava vam je na raspolaganju u centru Novog Sada potpuno besplatno, a u ostalim delovima grada sarađujemo sa lokalnim servisima dostave.

Pogledajte Stevčin meni: http://stevca.rs/#meni

Pogledajte Stevčinu ponudu dnevnih menija: http://stevca.rs/#dnevni_meni

Za više informacija predlažemo da posetite i njihovu internet prezentaciju 12500809934_b31d389690_b

Pratite ih i na FacaBook-u 12500809934_b31d389690_b