Exit i Arena Cineplex vraćaju bioskop na festival

share on:

NAJAKTUELNIJI FILMOVI ZA POTPUNI DOŽIVLJAJ NA EXIT FESTIVALU

EXIT festival predstavlja novu binu koja se na velika vrata vraća na Petrovaradinsku tvrđavu  – ARENA CINEPLEX OPEN AIR BY CHIPSY.

Na zahtev brojnih fanova, nekadašnja omiljena bina za odmor vraća se na EXIT u potpuno novom izdanju. Stage koji će pružiti pravo uživanje u filmovima i kvalitetan predah od celovečernjeg đuskanja na festivalu predstaviće neka od najaktuelnijih filmskih ostvarenja svake večeri u terminima od 22:00h  i 01:00h.

Arena Cineplex, prvi multipleks u Vojvodini prirediće publici festivala pravo bioskopsko iskustvo uz najsavremeniju tehnologiju i najnovije, Air screen platno za otvoreni prostor. Uz najbolji zvuk i kvalitet slike, u udobnim lazy bag-ovima i uz neizostavne kokice, Arena Cineplex Open Air by Chipsy biće pravo mesto za odmor od aktivnih festivalskih noći.

Prvog dana festivala, 6. jula u 22:00h program Arena Cineplex Open Air by Chipsy biće otvoren filmom 20 000 dana na Zemlji koji je dobio naziv po belešci na margini knjige pesama Nika Kejva gde je sabirao koliko dana je već živ.

Iste večeri, u četvrtak u 01:00h biće prikazan dokumentarni film „The Beatles: Eight Days a Week – Godine Bitlmanije“, o legendarnim “čupavcima” iz Liverpula (Džona Lenona, Pola Makartnija, Džordža Harisona i Ringa Stara). Na velikom platnu gledaćemo najnoviji i jedini dokumentarac o njima koji je odobren od strane Pola Makartnija i Ringa Stara koji je režirao  fantastični Ron Hauard.

7. jula prva projekcija rezervisana je za kultni britanski film Trainspotting, čuvenog reditelja Denija Bojla. Film iz 1996., osam godina kasnije proglašen za najbolji škotski film svih vremena, nominovan za Oskara i BAFTA nagrade u kategoriji Najbolji adaptirani scenario.

7. jula u 01:00h posetioci EXITa imaće priliku da pogledaju film velikog Paola Sorentina, Ovo mora da je to mesto.

U subotu, 8. jula u 22:00h očekuje nas nastavak filma Trainspotting, T2 takođe Denija Bojla, odnosno nastavak filma koji je obeležio celu jednu generaciju.

Iste večeri u 01:00h na veliko platno stupa film iznenađenja!

Poslednje večeri festivala u 22:00h biće prikazan film Džejmsa Gana, Guardians of The Galaxy VOL. 2.

Program Arena Cineplex Open Air by Chipsy stage-a zatvara novo ostvarenje neprikosnovenog Džima Džarmuša, Gimme Danger.

Autor: explorenovisad.rs