„Ledena šuma“ i ove zime krasiće Dunavski park

share on:

Četvrta po redu sezona najveće zimske manifestacije u Srbiji „Ledene šume“, biće otvorena od 06. decembra u novosadskom Dunavskom parku. Svečano otvaranje zakazano je za 18:30, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da se pridruže otvaranju još jedne Zimske bajke koja će trajati do 19. januara 2020. godine.

Za početak četvrte po redu manifestacije Ledena šuma organizatori su spremili raznovrstan umetničko-zabavni program u kojem će uživati sve generacije. Kako iz organizacije Ledene šume poručuju, Novosađane očekuje dosta dobre muzike, plesa, vatrometa i još mnogo toga u čarobnom, prazničnom ambijentu prave zimske bajke u samom srcu Novog Sada!

„Na programu otvaranja nastupiće regionalna pop zvezda Sara Jo, a publika će imati priliku i da se zabavi uz jedinstvene akrobacije novosadskih „Haos animatora“ kao i uz nastupe talentovanih mladih klizačica iz Klizačkog kluba „Vojvodina“, hokejaša „NS Stars“ i mnogih drugih izvođača. Svi prgramski sadržaji na otvaranju i tokom trajanja manifestacije „Ledena šuma“ su besplatni.“, istakao je Jovan Marjanović, producent manifestacije.

I ove, kao i svih prethodnih godina, u Ledenoj šumi očekuje vas 7 nedelja zabavnog programa uz koji ćemo proslaviti nekoliko velikih praznika: katolički Božić, Novu Godinu, Srpsku Novu Godinu, pravoslavni Božić. Dođite da zajedno stvaramo magiju i uživamo u njoj.

U Ledenoj šumi i ove zimske sezone na raspolaganju će biti:

  •  Centralno klizalište u natkrivenom prostoru.
  •  Staza za klizanje oko jezera u Dunavskom parku.
  •  Natkrivena bina za kulturno-zabavni program.
  •  Svirke i DJ nastupi svakog vikenda.
  •  Besplatna pomoć u klizanju za najmlađe, svakim radnim danom od 9:00h do 10:30h.
  •  Program za decu.
  •  Gastronomska ponuda: Restoran u sklopu klizališta, kućice u Dunavskom parku sa ponudom hrane i pića.
  •  Zimski bazar – kućice sa ponudom ručnih radova, slatkih delikatesa i poklona za sve generacije.

Kako navodi projektna menadžerka manifestacije, Dušica Ljubojević, kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama i ove sezone biće omogućene besplatne grupne posete za decu predškolskog i školskog uzrasta koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja i nastavnika.

Cene klizanja u Ledenoj šumi su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu i cena ulaznice je 200 dinara radnim danima, a 250 dinara tokom vikenda.“, istakla je Ljubojević.

Geplaatst door Ledena Šuma op Vrijdag 22 november 2019

 

Nakon vikenda otvaranja manifestacije, prva nedelja održavanja „Ledene šume“ proteći će u znaku programa Omladinske prestonice Evrope 2019. Vukašin Grozdanović, koordinator OPENS 2019 istakao je da će programska podrška OPENS-a posetiocima u „Ledenoj šumi“ omogućiti brojne nastupe i besplatne sadržaje u periodu od 09. do 15. decembra koji će na najbolji način afirmisati potencijale mladih novosadskih bendova, di džejeva i scenskih izvođača. „Istovremeno, publika u „Ledenoj šumi“ će i 13. decembra, putem prenosa uživo u Dunavskom parku moći da oseti deo atmosfere sa svečane ceremonije predaje titule Omladinske prestonice Evrope kada će francuski grad Amijen poneti tu laskavu titulu naredne, 2020. godine.“, dodao je Grozdanović.

 

Autor: explorenovisad.rs

Foto: ledenasuma.rs/ Facebook Ledena suma