Londonska četvorka na Exit-u

share on:

Indi-rok senzacija i jedan od najpopularnijih novih britanskih bendova Bastille imaće čast da nastupi na otvaranju Exit festivala u četvrtak, 7. jula na glavnoj bini. Četvorka iz Londona je za krako vreme osvojila planetu apsolutnim hitom “Pompeii” koji beleži gotovo 300 miliona YouTube pregleda, te izrazito popularnim pesmama “Things We Lost in Fire” i “Oblivion”.  I Sea Dance će biti otvoren uz neke od najvećih aktuelnih hitova, jer će morsko poglavlje Exit Avanture otvoriti belgijski hitmejker Lost Frequencies! Dva najveća letnja hita “Are you with me” i “Reality”, koji zajedno beleže preko 200 miliona YouTube pregleda pevaće se horski na Jazu 14. jula, baš kao što im stihovi poručuju, uz obavezni zalazak sunca i prve večernje boje Jadrana.

Vožnju kroz magičnu Exit Avanturu 2016 do sada su potvrdili i trenutno najveća svetska hip-hop zvezda, Wiz Khalifa, zvanično najbolji evropski reper Stormzy, te impresivna lista X-Bass izvođača: Ms. Dynamite, DJ Hype, Sub Zero, Wilkinson DJ Set feat MC Ad-Apt i Modestep DJ Step.

Velika novogodišnja akcija 1 ulaznica za 2 festivala!

U toku velike novogodišnje akcije, ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta, uz kartu za Sea Dance festival na poklon! Vrlo ograničen broj ulaznica u sklopu ove akcije dostupan je online, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije, a više informacija o novogodišnjoj ponudi može se pronaći na exitfest.org. U prodaji su i paketi koji sadrže ulaznicu i smeštaj već od 65 evra putem exittrip.org.