Magdalena

share on:

Svetski techno zvuk, fantastično ozvučenje i rasveta i sala SPENSa puna rejvera koji su do jutra uživali na prvoj po redu Green Love žurci ove godine, obeležili su martovsko izdanje Green Lovea.

Već 13. maja očekuje nas nova Green Love žurka uz provereno dobru tradiciju večeri ženskih DJ-eva. Magdalena, Marina Karamarko, Lea Dobricic, Sugar Lobby i Dijana Knezevic – Dee  dame su koje će razdrmati SPENS!

Magdalena, trenutno jedna od najtraženijih ženskih techno DJ-eva prvi put će nastupiti u Novom Sadu. Sestra svetski proslavljenog Solomuna, član je širom sveta poznate DYNAMIC porodice od samog osnivanja. Ubrzo je postala jedna od omiljenih producentkinja, a publika širom Evrope upoznala je kada je stajala za mix pultom najpoznatijih underground klubova. Magdalena je ubrzo postala vladarka čuvenih jutarnjih after žurki, da bi potom proputovala ceo svet uz etiketu Dynamic, nastupajući i na brojnim festivalima.

Najpoznatije mesto partijanera, Ibica, postala je leti Magdalenina druga kuća. Njen specifičan muzički ukus, kao i zanimljiv karakter, učinili su je jednom od omiljenih muzičarki tamo. Koliko je društvena i dopadljiva svedoči i činjenica da je na svaku žurku prati čitava grupa devojaka koja ne propušta ni jedan njen nastup. Kako muzička kritika kaže, Magdalena poseduje sve osobine koje treba jedan DJ da ima, a zna da oseti atmosferu i pruži ljudima žurku kakvu žele!

Na majsko izdanje Green Love festivala stiže i pravo osveženje za elektronsku scenu – Marina Karamarko! Rezident VIVa Warriors žurki u prestižnom Snakeys-u na Ibici. Živeći tamo, puštala je muziku rame uz rame sa najvećim svetskim producentima kao što su: Steve Lawler, Darius Syrian, Sante, Phillip Bader, Guti, Robert Dietz, Detlef, Anek i mnogi drugi. Takođe imala je priliku da nastupi u najvećem klubu na svetu Privilege. Pored Ibice, nastupala je u brojnim klubovima Evrope i postala jedna od omiljenih ženskih DJ-eva. Zbog svoje otvorenosti, opuštenosti i profesionalizma, Marina zavređuje pažnju sve većeg auditorijuma iz godine u godinu.

Zajedno sa Magdalenom i Marinom nasupiće i dame već dobro poznate publici Green Love festivala, Lea Dobričić, Sugar Lobby i Dee.

Ulaznice za majski Green Love se mogu nabaviti na prodajnim mestima Gigs Tixa.

Autor: explorenovisad.rs