Manifestacija sa najekspanzivnijim rastom posetilaca i učesnika

share on:

Revijalni deo najuspešnijeg izdanja Serbia Fashion Weeka koji je posetilo više od 35 000 ljudi završen je sinoć uz sjajne revije i tradicionalno slavlje celog tima ove manifestacije i publike.

Novembarsko izdanje Serbia Fashion Weeka zatvorila je revija Marije Šabić, a tokom poslednje revijalne večeri modni sladokusci istinski su uživali i u revijama Boška Jakovljevića, Suzane Perić, Sirila Mirata iz Francuske, Daira iz Holandije, Ticija iz Mađarske, grupe dizajnera platforma Mad Mood Milano, kao i finalista takmičenja Fashion Talent Design Competition i European Fashion Talent Competition, mladih nada srpske i evropske mode.

Dolazak Patricije Guči, najveće modne zvezde koja je posetila neku manifestaciju na našim prostorima izazvao je veliku pažnju te je promocija njene knjige „Guči“ bila veoma posećena, a ona veoma strpljiva sa svim fanovima sa kojima se rado fotografisala i kojima je potpisivala knjige.

Čast da zatovri novembarsko izdanje Serbia Fashion Weeka pripala je dizajnerki Mariji Šabić koja je uz ovu manifestaciju od samog početka. Kreacije na kojima su dominirali plemeniti materijali i čipka, korišćeni na neuobičajen način ostavile su publiku i ovog puta bez daha.

Svom jedinstvenom nivou sačinjenom od elegancije, ženstvenosti  ostala je dosledna pri stvaranju i ove kolekcije. Unikatne haljine nežnih i pastelnih boja daju dozu romantičnosti i bajkovitosti ženi, dok sa jedinstvenim i ručno izrađenim detaljima svakom modelu Marija daje lični pečat.

Revijom modne dizajnerke Suzane Perić privedeno je kraju jesenje izdanje Serbia Fashion Weeka.

Kako je naša poznata kreatorka opisala svoju novu kolekciju, to su haljine i komadi koji su svečani ali i nosivi za svaki dan.  Lepršave haljine, bluze i suknje u romantičnom boho stilu i elegantnim crvenim i crnim tonovima mamile su uzdahe publike i oslikavale ženu koja će se u Suzaninim kreacijama osećati moćno, zavodljivo, poželjno i sigurno.  Reviju je svim zaljubljenicima u modu otvorila glumica Jelena Gavrilović svojim neobičnim muzičkim nastupom, koja je takođe nosila model iz ove kolekcije. U Suzaninoj novoj kreaciji i ovog puta mogli smo na pisti Serbia Fashion Weeka da vidimo i Oliveru Balašević.

Jedan od publici omljenih učesnika Serbia Fashion Weeka, Boško Jakovljević ponovo je napravio pravi šou. Reviju je otvorila poznata srpska pop pevačica Ana Stanić, a ispartili su je mnogi strani i domaći dizajneri koji su se već prestavili proteklih dana na Serbia Fashion weeku, među kojima je bila i počasna gošća Nedelje mode, Patricija Guči. Kako Jakovljević kaže trudi se kombinuje sportski stil sa odelom, naravno pod uslovom da to neko ume da iznese. Kako on kaže oni koji vole da se dobro oblače vode računa da materija bude u trendu, trudi se da kreira od odela prema sportu i sport prema odelu. Za kraj, Boško je dodao da je sinoć video dve divne revije koje su mu dale nove ideje.

Rekordan broj posetilaca dao je motivaciju celom timu Serbia Fashion Weeka da naredne godine jubilarni 10. Serbia Fashion Week učine spektakularnim.

Autor: explorenovisad.rs