Onlajn Eko-Konferencija

share on:

Onlajn konferencija Kako i zašto u eko-preduzetnišvu održaće se u subotu, 21. novembra, uživo onlajn na Zum (Zoom) platformi sa početkom u 10.30 časova.

Eko-preduzetnici, pokretači ekoloških biznisa i kreatori ekoloških rešenja podeliće sa publikom svoja iskustva i odgovoriti na pitanja o izazovima i prednostima eko-biznisa. Zajedno sa stručnjacima iz ekologije govornici na konferenciji pričaće i o trenutnom stanju životne sredine, stepenu brige o prirodi i posledicama po planetu Zemlju.

Tokom prvog dela konferencije publika će biti u prilici da čuje iskustva, mišljenja i stavove eko-preduzetnika, ekologa i drugih stručnjaka iz oblasti zaštite životne sredine, kao i da postavi pitanja. Drugi deo događaja biće panel-diskusija na temu gde smo sada u razvoju ekološke svesti i kako činiti promene nabolje, kao i kako izgleda biti eko-preduzetnik u Srbiji. Prijave se vrše slanjem mejla na zpkonferencija@gmail.com.

U prvom delu konferencije će govoriti Vesna Šabanović iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda, Igor Jezdimirović iz Inženjera zaštite životne sredine, Milica Milošev, master ekolog, Tamara Božanić, aktivista u ovoj oblasti.

U drugom delu učesnici će čuti iskustva eko preduzetnika: Draženke Šoć ispred Sofi kozmetike, Nikole Đorđevića iz Knitomanie i Nine Stefanije Blažević – Nezaborav, dok će u panel-diskusiji učestvovati predstavnici iz Eko kurira i Knitomanie, Danijela Gavrić, master analitičar životne sredine i Dejan Radivojev master inženjer saobraćaja.

Konferenciju Kako i zašto u eko-preduzetništvu organizuje neformalna grupa Omladinci u zelenom preduzetništvu, u saradnji sa Omladinom Jazasa i Opensom. Konferencija se sprovodi u okviru projekta Beogradske otvorene škole „Zeleni inkubator“, uz finansijsku podršku Evropske unije.

 

 

Izvor: Omladinske Novine