Šoping vikend u Promenadi

share on:

Kako je nova godina sve bliža tako nam preostaje sve manje vremena za finalne praznične pripreme koje naravno uključuju i poklone za sve one bliske i drage osobe u našem životu.

Da ne bi proveli poslednjih par dana 2019. u jurnjavi po gradu i beskrajnoj potrazi za poklonima pobrinula se Promenada sa svojom bogatom ponudom brendova, ideja i akcija, sve na jednom mestu. Od vrhunskih brendova koje možete naći u radnjama Fashion & Friends i XYZ Fashion Store, preko nezaobilaznih kolekcija Calvin Klein-a, Diesel-a i Gagliardi-a, sve do smelih modela i najsvežijih trendova brendova kao što su Mohito, Zara, Bershka, Reserved, Cropp i House, u Promenadi se može nađi najveći izbor kako garderobe, tako i tehnike, dekoracije i kozmetike.

Za sve posetioce šoping centra Promenada ovaj vikend će biti daleko uzbudljiviji od drugih. Naime, od 21.12. do 22.12.2019., Promenada je za sve svoje posetioce spremila brojne akcije i popuste u najpopularnijim radnjama. Pored akcija, poznati modni stilista i urednik, Srđan Šveljo, će u okviru Refresh your style akcije raditi makeover-e za posetioce šoping centra na licu mesta. Pored toga što je modni stilista i urednik, Srđan je 11 godina radio na IN radiju kao autor, muzički urednik i DJ, a stilizovao je i mnoge modne stranice magazina JOY, Lepota i Zdravlje , L’Officiel.  Poznat je po neobičnim stajlinzima i muškim editorijalima, tekstovima, intervjuima i revijama, a mnogi ga znaju i kao DJ Fanatika. Srđanu će se takođe pridružiti i salon Modena Beauty kada su u pitanju frizure, a za šminku Golden Beauty Shop, sa svojim brendom Golden Rose, kako bi transformacija posetilaca bila potpuna. Nakon makeover-a posetioci će imati priliku da se slikaju i učestvuju u takmičenju.

A kako bi sve prošlo bez nepotrebne gužve i uz kvalitetan predah, tu je i prostran parking, razne pogodnosti za roditelje sa decom, a i neki od najboljih domaćih restorana i internacionalnih fast food-ova na poslednjem spratu. Jednostavno, za kvalitetan i brz šoping, Promenada je nezaobilazna lokacija u Novom Sadu.

Autor: explorenovisad.rs