Sutra počinje četvrti festival zanatskog piva u Novom Sadu

share on:

Četvrti Novosadski festival zanatskog piva biće održan u SKCNS Fabrika i u klubu The Quarter, 23. i 24. juna 2017.

Sutra u 15 časova otvaraju se kapije festivala a program će trajati do 1 posle ponoći oba dana. Predstaviće se 20 izlagača na čijim ćemo štandovima imati priliku da probamo originalna i kvalitetna piva različitih stilova (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison…).

Festival nudi i zanimljiva predavanja na temu zanatskog pivarstva, kada ćete moći da stupite u kontakt sa pivarima koji prave najbolja piva u regionu i učestvujte u građenju i širenju kulture zanatskog piva na ovim prostorima.

Prateći program festivala čine muzički program, predavanja i radionice.

Posetiocima omiljeni kutak ostaje na istom mestu – food corner će ponuditi prave ukuse koji se slažu sa craftpivarskom kulturom, a koje će pružiti Index House i Scarpeta.

Novina na ovogodišnjem festivalu je Homebrewing corner gde možete da se družite sa kućnim pivarima i besplatno degustirate njihova piva, dok će muzički deo programa obojiti brojni bendovi i DJ-evi, kao što su supergrupa Plavi ptičić, Night train, DJ Minya Ramone, DJ Dirty i mnogi drugi. Prvi put na festivalu zanatskog piva uživaćemo u Craft Silent zoni. Dok niko ne čuje šta vi slušate, uživajte u muzici po vašem izboru.

Kupovina piva na festivalu vrši se isključivo festivalskim novcem – vaučerima. Festivalski novac će biti u apoenima 10, 20, 50, 100 i 200. Svaki posetilac će na samom festivalu moći da kupi vaučere sa kojim će posle moći da kupuje pivo od izlagača i hranu u okviru festivalske zone. Posetioci bi trebalo da iskoriste sve vaučere jer refundacija neiskorišćenih vaučera nije moguća. Vaučeri sa prošlog izdanja festivala neće važiti na predstojećem.

Cenu piva na samom festivalu određuju izlagači.

Jednodnevne ulaznice po promotivnoj ceni iznose 300 dinara, dok će na dan festivala iznositi 500 dinara, ukoliko do tada ne budu rasprodate.

Komplet ulaznica za oba dana u pretprodaji iznosi 500 dinara.

Uz svaku kupljenu ulaznicu, na samom festivalu dobijate staklenu času u koju možete sipati piva i uživati u velikom izboru piva od preko 20 zanatskih pivara iz Srbije i regiona.

Ulaznice se mogu nabaviti putem Gigstix prodajne mreže.

Broj ulaznica je ograničen!

Autor: explorenovisad.rs