Svratili smo do Promenade i obišli ponudu za školarce i studente

share on:

Ostalo je samo još malo vremena do početka nove školske godine pa smo iz tog razloga odlučili da obiđemo šoping centar Promenada i pogledamo kakva je ponuda školskog pribora, rančeva, gedžeta, laptopova i drugih stvari. Kako kupovina pred početak nove školske godine ume biti stresna i uvek nešto zaboravimo, dobro je znati da se pod krovom Promenade može naći gotovo sve što vam je potrebno.

Krenuli smo od najmlađih i svratili do prodavnice DexyCo Kids gde smo pronašli veliki broj zanimljivih igara uz koje đaci mogu zavoleti neke od školskih predmeta kao što su: hemija, biologija i likovno. Cene pomenutih edukativnih igara kreću se već od 2-3 hiljade dinara.

Mini Home ima dobru ponudu sveski (već od 7.99 dinara za A5, 40 listova), pribora i pernica, ali i rančeva koji kreću već od 599 dinara za osnovni ranac, do 3.999 dinara za anatomski model sa printom iz popularnih animiranih filmova. Takođe, u ovoj radnji se može naći i dobar izbor flašica za vodu, privezaka, dekoracije za dečiju ili radnu sobu i specijalnih edukativnih igara po MONTESSORI programu, koje su trenutno na popustu i koštaju samo 899 dinara.

Univerexport je svakako nezaobilazni deo Promenade i pored standaradne ponude nudi  i veliki izbor ranaca za dečake i devojčice. Renčevi su jako izdržljivi i nepromočivi u velikom broju slučajeva, dok se cene kreću već od 1.400 dinara.

Pertini Toys u svojoj ponudi ima pernice koje uključuju sav potreban pribor kao što su flomasteri, bojice, olovke, hemijske, gumice i zarezač, po ceni već od 499 dinara.

U knjižari Vulkan se definitivno nalazi najveći izbor opreme za školu, od torbi, rančeva, do pernica, olovki, penkala i drugog sitnig pribora. Posebno bi istakli da Vulkan takođe ima u ponudi i kolica za rančeve koja mogu biti od pomoći ukoliko je ranac pretežak za dete.

Kada su u pitanju računari i ostala IT oprema nezaobilazno mesto je svakako Gigatron gde smo pronašli model HP HP – 15-db1049nm sa AMD® Picasso Ryzen 3 3200U procesorom, ekranom od 15.6″ inča, SSD diskom od 256GB SSD i 4GB memorije za 42.999 dinara. Pored odličnog izbora laptop računara, Gigatron ima u ponudi i veliki broj slušalica, Bluetooth zvučnika, pa čak i rančeva za školu.

Zakoračite u novu školsku godinu u šoping centru “Promenada”!

Svaki dan, u periodu od 22. do 25. avgusta, “Promenada” će obradovati prvih 10 kupaca koji pokažu račun od 2.500 RSD ili više iz sledećih prodavnica: “Vulkan knjižare”, “Ars”, “DexyCo Kids”, “Pertini Toys”, “Univerexport”, “Mini Home” i “Gigatron”.

Najbrže kupce očekuju sjajni školski poklon paketi, a potrebno je pokazati račun i đačku knjižicu na promo pultu, kao i da se odgovori na kratko kviz pitanje o “Promenadi”.

Pravila i uslove za učešće u aktivaciji “Povratak u školu” možete pročitati OVDE.

Autor: explorenovisad.rs