Uoči velikog koncerta u dvorani Spens, Nina Badrić publici je poklonila novu pesmu

share on:

Uoči velikog koncerta u dvorani Spens Nina Badrić publici  je poklonila novu pesmu.

Nakon rasprodane Zagrebačke Arene koja je bila premala za sve one koji su želeli poslušati muzičku divu, Nina Badrić dolazi u Novi Sad već ovog petka.

Spens dvorana će u petak biti puna dobrog raspoloženja i pregršt emocija, za Novi Sad spremila je sve svoje najljepše pesme i najveće hitove. Novi Sad se može spremiti za veliku muzičku poslastica.

“Ovo je pjesma koju bi šteta bilo držati u ladici i čuvati je za neke druge prilike. Dok se pjesma ‘Da biram’ završavala ovih dana, poželjela sam da ona bude poklon i zahvala mojoj publici koja me prati i nosi sve ove godine moje karijere. Odlučili smo je pustiti u eter bez neke posebne pompe, videospota ili najave. Promislila sam, zašto bi se nešto posebno planiralo, tempiralo, najavljivalo… Pjesma nam je svima u studiju zazvučala jako lijepo, baš smo radosni odslušali zadnji ton i odlučili – ajmo ju pustiti u eter pa nek’ živi. Možda nekada previše planiramo pa izgubimo ljepotu trenutka koju često imamo i doživljavamo kada napravimo dobru pjesmu. Pa, evo, nešto lijepo od mene za moju publiku neka u ovim danima bude na radost mojoj publici, kao što je i meni” rekla je Nina.

Tekst potpisuje Ante Pecotić, muziku Ante Pecotić i Nina Badrić, a prelijepi aranžman potpisuju Bojan Šalamon Shalla i Predrag Martinjak.

Nina Badrić – Da biram

Ulaznice za koncert, možete naći na online i u prodaji u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2934-ninabadric

PARTER I – 1800 dinaraRASPRODATO!
PARTER II – 1700 dinaraRASPRODATO!

VIP PARTER – 2000 dinaraRASPRODATO!

ZAPAD I-1 – 1700 dinara
ZAPAD I-2 – 1500 dinara

ZAPAD II – 1500 dinara

VIP BARSKI STOLOVI – 2000 dinara po mestu
(barski sto prima od 4 do 6 gostiju – minimum za kupovinu su 4 ulaznice, maksimum 6)

Autor: explorenovisad.rs

Foto: Samir Ceric Kovacevic