Znate li gde je najbolje zagrevanje za Exit u gradu?

share on:

Koliko je Exit festival velika stvar u Novom Sadu govori to da mnogi od nas računaju godinu od festivala do festivala. To i nije čudno ako uzmemo u obzir koliko se grad promeni tokom trajanja festivala, koliko živosti se oseća u vazduhu, i kako čak i bez kalendara možemo osetiti koliko je još ostalo do starta Exita.

Mesto gde se definitivno najviše oseća blizina festivala, energija i uzbuđenje za ovogodišnji lajnap je terasa šoping centra Promenada na kojoj su već krenule pripreme za festival. Naime, svakog vikenda, zahvaljujući Promenadi i AS radiju, na jednoj od terasa šoping centra se organizuje chill out zona gde uz piće i pogled na Petrovaradin možemo uživati i planirati koje sve bendove i izvođače nikako ne treba propustiti na Exitu.

Pored vrhunske muzike i pogleda, Promenada je organizovala i Instagram foto konkurs  za sve posetioce koji se odvaže da urade face painting u Exit tribe stilu, zatim se na licu mesta fotografišu sa kružnim ramom u bojama Tribe-a i fotografiju objave na Instagramu uz korišćenje #readyforexit heštega.

Proglašenje pobednika će biti svakog petka tako što će fotografije sa najvećim brojem lajkova biti nagrađene kartama za Exit.

Vreme trajanja nagradnog foto konkursa i Promenada chill out zone:

  • 22-23.6.2019. od 16 do 21h
  • 29-30.6.2019. od 16 do 21h

Za sve dodatne informacije o takmičenju i chill out zoni možete pratiti Promenada profile na Facebooku i Instagramu. Vidimo se na terasi Promenade!

Autor: explorenovisad.rs