Tržni centar Sad Novi Bazaar

O nama 

Tržni centar Sad Novi Bazaar je nezaobilazno mesto kupovine u Novom Sadu, u potpunosti prilagođeno modernom načinu života. Na četiri klimatizovana nivoa, u samom centru Novog Sada, smestile su se brojne prodavnice kao što su Sephora, Zara, Tom Tailor, Sportina, Urban Shop, Carter`s, Dve šmizle i mnoge druge. Ponudu tržnog centra čine i Greenet Caffe na I spratu, zatim dečija igraonica Magic na III spratu, koja je idealno mesto za svakodnevnu igru mališana i proslave rodjendana, a na krovu tržnog centra se nalazi kafe klub Giardino, koji je omiljeno mesto za noćni provod i dnevno uživanje mnogih Novosađana. Tržni centar ima i deo namenjen lepoti i zdravlju pa se na trećem spratu nalaze: fitness centar World Class, frizerski salon Grazia i manikir studio System Nails.

Svakog dana od 09:00 do 21:00 i nedeljom od 10:00 do 18:00 časova posetioci, sami ili u društvu, mogu da provedu vreme u kupovini.

Uz kupovinu TC Sad Novi Bazaar pruža priliku za uživanje u sjajnim dođađajima, koncertima, izložbama, modnim revijama, promocijama i nizu drugih zanimljivih sadržaja koji se redovno organizuju.

Zbog toga je centar za kratko vreme postao omiljeno mesto kupovine, ali i prostor u kome može kvalitetno da se provede slobodno vreme.

Za više informacija posetite njihovu internet prezentaciju TC Sad Novi Bazaar .

Pratite ih i na društvenim mrežama: Facebook , Instagram , Twitter .

Kontakt: +381 21 523 987     E-mail: office@matnekretnine.com