Turističko naselje

 Ribarsko ostrvo **** Novi Sad

Iako je blizu gradske gužve, ovo nadaleko poznato naselje posetiocima pruža mogućnost da uživaju u opuštajućem ambijentu u neposrednoj blizini reke. Mir i intima koje ćete pronaći u Turističkom naselju Ribarsko ostrvo smeštenom na samoj obali Dunava, okružen zelenilom, svakako će biti razlozi zbog kojih ćete se uvek vraćati.

Turističko naselje čine: Dunavske kolibe, restoran Alaska Barka, restoran Alaska Terasa i restoran Ribarac.

Dunavske kolibe 

Dunavske kolibe čine20 bungalova, koji se sastoje od: 55 dvokrevetnih soba (sa francuskim i razdvojenim ležajevima), 2 delux sobe, 1 soba prilagođena osobama sa posebnim potrebama.

Enterijer soba je moderan, jednostavnih linija, toplih boja, što čini osećaj dobrodošlice. Prateći vrhunske standarde, sobe su opremljene svim potrebnim sadržajima. Elegantno i moderno uređene, učiniće da se osećate kao kod kuće. Sve ovo čini Dunavske kolibe idealnim mestom za odmor i za poslovne ljude, a i za one koji žele da upoznaju Novi Sad i priušte sebi odmor koji će pamtiti.

Alaska Terasa

Alaska Terasa je a la carte restoran koji se nalazi se na samoj obali Dunava i poseduje širok asortiman najkvalitetnijih jela i pića. Ima otvorenu i zatvorenu baštu iz kojih se pruža prelep pogled na Dunav i Frušku goru. Kapacitet je 140 mesta u otvorenoj i 130 mesta u zatvorenoj bašti.

Alaska Barka

Restoran je specifičan po svom prelepom enterijeru od drveta u brodskom stilu. Jedan je od najkarakterističnijih restorana u Novom Sadu i okolini. Kapacitet restorana je 200 mesta. Namenjen je za organizaciju banketa, svadbenih veselja, rođendana, krštenja, korporativnih i ostalih proslava.

Restoran Ribarac

Restoran Ribarac je mesto gde ćete osetiti šarm, spontanost i lepotu uživanja. Elegantno namešten i impresivan u svakom pogledu, kapaciteta od 200 do 500 mesta, i baštom kapaciteta do 150 mesta može biti prilagođen da savršeno odgovori svim vašim potrebama kao što su: svadbene svečanosti, prijemi, porodične proslave, kokteli i sl.

Kongresi i seminari

Kako bi zadovoljili sve segmente usluga u našoj ponudi izdvajamo i konferencijsku salu. Površina naše multimedijalno opremljene sale iznosi 550 m2, i u zavisnosti od postavke prima do 600 osoba. U kombinaciji sa Dunavskim kolibama i restoranom Alaska Terasa predstavlja idealno mesto za održavanje različitih skupova, manifestacija, kongresa, simpozijuma, seminara, predavanja, promocija, team building-a i sl.

Svadbe i proslave

Planiranje posebnih događaja, kao što je venčanje ili godišnjica, počinje od izbora mesta događaja. Turističko naselje Ribarsko ostrvo koje nudi tri sale kapaciteta od 50 do 500 mesta, smeštaj u bungalovima kategorisanim sa 4*, vrhunsku hranu i uslugu, učiniće vašu proslavu savršenom. Sale su centralno klimatizovane i po potrebi opremljene profesionalnom rasvetom. Gratis mladenački apartman, dekoracija sale, utvrđen protokol dešavanja, kao i šema sedenja, samo su neki od detalja kompletne organizacije svadbe.

 

Za više informacija pedlažemo da posetite i njihovu internet prezentaciju Ribarsko ostrvo.

Pratite ih i na društvenim mrežama : Facebook , Instagram , Twitter .

Kontakt:

Recepcija: +381 21 466-978

Restoran: +381 21 466-979

e-mail: recepcija@ribarskoostrvo.rs